ORDIN nr. 381/866/229/2004pentru aprobarea Normei cu privire la natura, conţinutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea, depozitarea şi transportul ciupercilor conservate şi al produselor derivate din ciuperci
Publicat în
MONITORUL OFICIAL nr. 896 din 1 octombrie 2004Data intrării în vigoare 01-10-2005
Având în vedere prevederile art. 34 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 97/2001 privind reglementarea producţiei, circulaţiei şi comercializării alimentelor, aprobată şi modificată prin Legea nr. 57/2002,În temeiul prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 409/2004 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, ale Hotărârii Guvernului nr. 743/2003 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Hotărârii Guvernului nr. 755/2003 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor,ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale, ministrul sănătăţii şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor emit următorul ordin:Articolul 1Se aprobă Norma cu privire la natura, conţinutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea, depozitarea şi transportul ciupercilor conservate şi al produselor derivate din ciuperci, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.
Articolul 2Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Sănătăţii şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, prin direcţiile pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene şi a municipiului Bucureşti, prin direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti şi prin oficiile pentru protecţia consumatorilor judeţene şi al municipiului Bucureşti, vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.Articolul 3Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi va intra în vigoare în termen de 12 luni de la data publicării.
Ministrul agriculturii,
pădurilor şi dezvoltării rurale,
Ilie Sârbu
Ministrul sănătăţii,
Ovidiu Brînzan
Preşedintele Autorităţii Naţionale
pentru Protecţia Consumatorilor,
Eduard Gabriel MateiANEXĂ Deschideți NORMĂcu privire la natura, conţinutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea,depozitarea şi transportul conservelor de ciuperci comestibile şi al produselor derivate din ciuperci

EMITENT |
Având în vedere prevederile art. 34 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 97/2001 privind reglementarea producţiei, circulaţiei şi comercializării alimentelor, aprobată şi modificată prin Legea nr. 57/2002,În temeiul prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 409/2004 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, ale Hotărârii Guvernului nr. 743/2003 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Hotărârii Guvernului nr. 755/2003 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor,ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale, ministrul sănătăţii şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor emit următorul ordin:Articolul 1Se aprobă Norma cu privire la natura, conţinutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea, depozitarea şi transportul ciupercilor conservate şi al produselor derivate din ciuperci, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Ministrul agriculturii,
pădurilor şi dezvoltării rurale,
Ilie Sârbu
Ministrul sănătăţii,
Ovidiu Brînzan
Preşedintele Autorităţii Naţionale

pentru Protecţia Consumatorilor,
Eduard Gabriel MateiANEXĂ Deschideți NORMĂcu privire la natura, conţinutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea,depozitarea şi transportul conservelor de ciuperci comestibile şi al produselor derivate din ciuperci

